Dok 6 Cinema Panningen

Ralph Teeuwen

"Wij zijn gebruiker van KTS sinds de opening van ons bedrijf. Destijds is de keuze op RebTicks gevallen, omdat zij een kassasysteem hadden ontwikkeld vanuit hun eigen ervaring als bioscoopexploitant. Dit zagen wij terug in het gebruiksgemak. Later, nadat KTS2 is uitgebracht, zijn wij ook overgestapt op KTS2. Een vooruitgang waarbij er wederom veel aandacht is voor het gebruiksgemak. Daarbij is er een goede koppeling gemaakt naar online reserveren en verkoop van filmtickets. In KTS2 is de gast meer centraal gezet. Het online verkoopproces is verbeterd en de gast wordt juist en goed geïnformeerd over de bestelde filmtickets.  We hebben met Ludie, Peter en Tom een heel fijne samenwerking. Zij denken met ons mee en creëren oplossingen. En ook niet onbelangrijk: ze hebben een zeer goede backoffice. In het geval van een storing is er altijd iemand bereikbaar waardoor storingen snel opgelost zijn."

https://www.dok6cinema.eu/

 


Kok CinemaxX Harderwijk

Astrid Kok

“Wij maken sinds juli 2016 gebruik van KTS voor onze bioscoop Kok CinemaxX. Wij hebben KTS gekoppeld aan onze eigen website en app. Het systeem werkt gebruiksvriendelijk. De heren van KTS staan altijd open voor feedback en aanpassingen, waardoor het systeem volledig aansluit bij onze andere systemen en administratie. Ook wordt het systeem iedere keer doorontwikkeld, waardoor er steeds meer mogelijk is. Dit werkt voor ons prettig! 

https://www.kokcinemaxx.nl/films/

 


Cinemajestic Zutphen

Cynthia Marras: 

"Een fijne partij om mee samen te werken. Ze denken altijd met je mee en met storingen zijn ze altijd bereikbaar."

https://www.cinemajestic.nl/

 


RSB Cinemas

Han Wolf:

We maken al vele jaren naar tevredenheid gebruik van het kassa- en ticketsysteem van Rebiticks. Sinds 2015 gebruiken we ook het horecasysteem dat we in samenwerking met hen ontwikkeld hebben. Rebiticks is een zeer betrokken en flexibele partner die altijd openstaat voor nieuwe ontwikkelingen. Zo hebben we de afgelopen jaren diverse nieuwe digitale koppelingen kunnen maken met hun applicaties. Hierdoor kunnen we onze bioscoopbezoekers nog meer comfort bieden vanaf het eerste contact tot aan het afscheid in de bioscoop. 

www.cinemaroma.nl; www.cinetwins.nl; www.taketen.nl; www.cinelounge.nl; www.cinemagold.nl; www.bioscoopvanheemstrabaan.nl

 


Hollywoud Almkerk

Laban Duinhouwer:

"KTS? Top systeem! Al onze wensen zijn overtroffen (en dat waren er nog wel wat....)"

https://www.hollywoud.nl

 


Cinesneek Sneek

Nick van den Bergh.

Het kassasysteem van Rebiticks neem ons veel werk uit handen bij het programmeren van de weekplanning. Zeker in combinatie met de website van Cinelink is dit een zeer compleet systeem waar bij er regelmatig nieuwe modules worden ontwikkeld maar ook naar individuele wensen wordt gekeken.

www.cinesneek.nl

 


Smoky Stadskanaal
Koos Abeln.

We werken nu al weer 15 à 16 jaar met  het kassasysteem van KTS en hebben vanaf dag 1 hier geen spijt van.

De deskundige en altijd geduldige uitleg van Peter, Ludie en Tom is zeer lovenswaardig.

Service staat bij hun voorop en dat merk je aan alles. De updates e.d gaan geruisloos over waardoor je merkt dat ze zeer betrokken met de ondernemer zijn en steeds weer het kassasysteem proberen te professionaliseren naar de wensen van de ondernemer en de bioscoopklant.  

https://www.smoky.nl/

 


 

Neem contact op