Over ons

Met roots in de bioscoopwereld heeft RebiTicks in ruim 20 jaar tijd een bijzonder plekje veroverd in de markt. Met 25 jaar ervaring in een eigen bioscoop in Steenwijk hebben wij software ontwikkeld. Onze software wordt nu al in 40 bioscopen en theaters gebruikt en bij meerdere evenementen. Als softwareontwikkelaar hebben we ons gespecialiseerd in kassa ticketsystemen voor bioscopen, filmhuizen, filmtheaters en evenementen. Naast deze ticketsoftware ontwikkelen wij ook aanverwante software, zoals software voor de horecamodule, gepersonaliseerde billboards, eigen ticketzuilen en klantkaartsystemen. En daar zijn wij heel goed in.

Bij RebiTicks werken namelijk mensen met vernieuwende ideeën, een sterke toekomstvisie, een beetje fantasie en lef. Want vernieuwen moet je durven. Ons team bestaat uit een voormalig bioscoopeigenaar en een aantal ervaren programmeurs die naast technische kennis veel feeling hebben met de praktijk. Zo ontwikkelen we niet vanuit ons eigen idee, maar vanuit de praktijk. En dat verkoopt.

Want RebiTicks levert de tools om een complete beleving te creëren voor bezoekers van bioscopen, filmhuizen, filmtheaters en evenementen. Met meer dan 25 jaar ervaring als bioscoopeigenaar weten wij precies welke tools medewerkers nodig hebben om bezoekers op een snelle, efficiënte en vooral prettige manier te bedienen. Al in 1999 ontwikkelden wij onze eerste eigen ticketsoftware. En we groeiden met de markt mee. Met KTS smart, het kassa ticketsysteem met een uniek ‘zelfdenkend ticket’, aangevuld met een horeca en billboard module en een ticketzuil creëer je de perfecte en complete beleving voor al je bezoekers.

Neem contact op