07 mrt 2019

Narrow-casting in KTS

Narrow-casting mogelijkheden binnen KTS

KTS heeft tegenwoordig ook een Narrow-castingmodule. Met de Narrow-castmodule in KTS  is het mogelijk om digitale schermen aan te sturen met informatie uit KTS. Door de koppeling van KTS met het filmdepot is het mogelijk om posters die in KTS zijn ingeladen, door te sturen naar de digitale schermen.

Het systeem is op diverse manieren te programmeren via een uitgebreid CMS. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch wisselen van posters na 18.00 uur. Daarmee kunnen overdag kinderfilmposters getoond worden, ’s avonds die van films voor volwassenen. Maar het is ook mogelijk om op de digitale schermen trailers en beschrijvingen te tonen. Dit alles kan eventueel in combinatie met eigen reclame.

Wij geven u graag een uitgebreide demonstratie op ons kantoor in Steenwijk. Hiervoor kunt u een afspraak maken via 0521-235171.

Aanschaf of lease schermen

Wij kunnen overigens ook schermen leveren. Hiervoor hebben Rebiticks en Cinelink met Samsung een deal gesloten zodat wij tegen een scherpe prijs digitale schermen kunnen aanbieden. Leasen behoort ook tot de mogelijkheden. Voor meer informatie over lease of aankoop neemt u contact op met Dennis van Cinelink via 0638212443.