20 nov 2015

Klanten over KTS Smart

Theater Cinecity in Vlissingen werkt ook al enige tijd met KTS Smart. Theatermanager Sander Verdonk had de vuurdoop tijdens de voorbereidingen van het Festival Film by the Sea. Daar zijn toch wel zo'n 40.000 mensen op af gekomen.

Sander: "Het was een idioot drukke periode. Keihard werken. Daarom ben ik erg blij met de installatie van het nieuwe KTS, KTS Smart. Met die software kan je namelijk zoveel en het levert mij heel veel tijdwinst op. Je kan met KTS Smart ticketsoorten en ticketgroepjes aanmaken, waardoor de ticketverkoop veel sneller verloopt. Het programmeren met het blokkenschema gaat 100 keer sneller dan eerst. Ik heb direct een overzicht en ik kan voor 10 dagen tegelijkertijd vooruit programmeren. Aan de filmpassen kan ik bovendien meerdere tickets koppelen. En ook online kan ik meerdere tickets kwijt. In het verleden kon ik alleen maar één ticket met één prijs verkopen, nu kan ik er ook de kortingen bijzetten, zodat we tickets in verschillende prijsklassen kunnen verkopen. En wat misschien nog wel het grootste voordeel is: ik kan wel 20 verschillende soorten kaartjes in één keer in mijn winkelmandje doen. Vroeger moest ik ieder ticket apart aanmaken. Nu gooi ik al die kaartjes in één overzicht.
Begin oktober hebben we ons nieuwe theater met 800 zitplaatsen in gebruik genomen. Een spannend moment, want in tegenstelling tot onze andere zalen, waar je vrije zitplaatsen hebt, krijg je in deze zaal een plaats aangewezen. 800 Bezoekers. Nul fouten! Chapeau!"

Echte service
"Als er meer bedrijven in Nederland waren die net als RebiTicks daadwerkelijk 24 x 7 hielpen en ondertussen oplossingen of noodoplossing bedachten om de zaak draaiende te houden, dan klapte ik mijn handen," besluit Sander. "Het feit alleen al dat ik mijn wensen kenbaar kan maken waarop zij oplossingen bedenken die standaard in KTS Smart worden verwerkt, dat vind ik heel fijn."