29 jul 2021

De voordelen van KTS Horeca

Steeds meer bioscopen, filmhuizen en theaters kiezen voor KTS Horeca, de horecamodule van RebiTicks. Het voordeel van het Kassa Ticketing Systeem KTS in combinatie met de horecamodule is dat zowel de bioscoopkaartjes als de consumpties vanuit één pakket verkocht en administratief verwerkt worden. Omdat je de kaartverkoop en de consumptieverkoop in één overzicht hebt, hoef je niet meer te schakelen tussen systemen. Wel zo gemakkelijk en overzichtelijk. En nog foutloos ook.

Al je eigen producten, zoals acties en vaste combinaties, zijn heel eenvoudig in te voeren en via de interface terug te vinden. Acties en producten kunnen bovendien worden gekoppeld aan specifieke films. Ook is het mogelijk om horecabestellingen te koppelen aan stoel- of tafelnummers. KTS Horeca is overigens standaard gekoppeld met een aantal boekhoudprogramma’s en pinapparaten van Payplaza en CCV, wat het gemak vergroot. Koppeling met andere boekhoudpakketten kunnen in overleg met RebiTicks onderzocht worden.

En maakt een bioscoop, filmhuis of theater gebruik van de website van onze partner Cinelink, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van websites specifiek voor bioscopen en theaters, dan kan men ook contactloos betalen via de Horeca App.

KTS Horeca kan in combinatie met het Kassa Ticketing Systeem van RebiTicks gebruikt worden, maar het is ook mogelijk om alleen maar de horecamodule af te nemen. Of je KTS Horeca nou los of in combinatie met de ticketing software afneemt, met KTS Horeca verloopt alles wat nodig is voor de verkoop van consumpties gemakkelijk, snel, overzichtelijk en efficiënt.

Bioscopen die u voorgingen zijn onder andere de bioscopen in Beuningen, Drachten, Emmeloord, Hardenberg, Hengelo, Houten, Kampen, Malden, Panningen, Sneek, Terneuzen, Uden, Vlissingen en Wijchen.