08 jun 2021

Rebiticks Ticketzuilen bij De Bios in Drachten

Met roots in de bioscoopwereld heeft RebiTicks in ruim 20 jaar tijd een bijzonder plekje veroverd in de markt. Onze ticketsoftware wordt nu al in ruim 60 bioscopen, filmhuizen en theaters gebruikt en daarnaast ook in overige branches en bij meerdere evenementen. Een horecamodule, corona-placeerscripts, RIVM-richtlijnen, alles is erin verwerkt om klaar te zijn voor de toekomst. Ook in coronatijd.

Een mooi voorbeeld van meedenken in coronatijd zijn de Rebiticks Ticketzuilen. Bezoekers hoeven niet meer langs de kassa, maar kunnen zelf – geheel coronaproof – hun tickets bij de zuil bestellen, betalen en ophalen. De zuil is gekoppeld aan het systeem, dus ook kaartjes die thuis besteld zijn kunnen hier opgehaald worden. Alle door de bioscoop ingevoerde acties zijn zichtbaar via de zuil. Hoe makkelijk is dat?

De Bios in Drachten is een van de afnemers van de Rebiticks Ticketzuilen. Tijdens de lockdown heeft het Team van Sander Hakbijl met succes gewerkt aan een nieuwe entree. Ook zijn er prominente plaatsen voor de Rebiticks Ticketzuilen ingericht. In coronatijd komen die hier zeker goed van pas!