21 mei 2021

Ontwikkelen in coronatijd

Corona heeft mooi roet in het eten gegooid. Ook voor ons. De bioscopen, filmhuizen en theaters hebben de deuren dicht. Ze zeggen wel eens dat coronatijd ook kansen biedt. De kans die wij zien? Andere functionaliteit toevoegen aan KTS, het ticketingsysteem van RebiTicks. KTS is zo’n 20 jaar geleden ontwikkeld op basis van onze eigen ervaring als bioscoopeigenaar.


Omdat wij snappen hoe bioscopen werken hebben wij een heel intuïtief systeem kunnen ontwikkelen waar niets meer en niets minder in zit dan datgene wat je nodig hebt om kaartjes te kunnen verkopen. Gaandeweg hebben we meer functionaliteit toegevoegd. Denk aan de horecamodule, het loyaltyprogramma, de billboards en de ticketzuil. Om maar een paar voorbeelden te noemen. En zo bedenken wij al 20 jaar nieuwe toepassingen.


Wat corona aan de ontwikkeling van KTS bij heeft gedragen? Best veel. Maar… dat verklappen we niet direct. Oké, eentje dan: een van de ontwikkelingen van het laatste jaar is het placeerscript. Dat is een zogenaamd ‘slim’ script dat ervoor zorgt dat bezoekers altijd op 1,5 meter afstand van elkaar zitten, tenzij ze samen een huishouden vormen.