Welkom bij Service Bioscoop Hollywoud. Natuurlijk de gezelligste!
Hollywoud is een service bioscoop. Dat wil zeggen dat u consumpties kunt bestellen vanuit uw comfortabele bioscoopstoel door een druk op de knop. Uw bestelling wordt opgenomen en onder het genot van uw drankje en/of versnapering geniet u van de film.

Het is ook mogelijk om een hapje te eten in Hollywoud. Het assortiment bestaat o.a. uit kleine gerechten zoals friet, snacks en tosti’s.

Naast het reguliere filmaanbod heeft Hollywoud ook bijzondere arrangementen en activiteiten: de Hollywoud Boulevard (filmhuis films), Hollywoud Culinair en terugkomende activiteiten zoals de Ladies Night en de Kleuterbioscoop. Tevens verzorgen we kinderfeestjes.

Alle zalen zijn uitgerust met de nieuwste RealD schermen, de Ultimate Screens. Deze revolutionaire mat-witte schermen leveren zowel in 3D als in 2D adembenemend scherpe beelden op. Zo komen de nieuwste en beste films nog meer tot leven.

https://www.hollywoud.nl/

Het gebouw van Hollywoud is van alle gemakken voorzien. Zo heeft het gebouw bijvoorbeeld een speciaal lucht-behandelings systeem, waardoor de temperatuur en de lucht in het hele gebouw altijd aangenaam zijn. Verse lucht wordt van buiten aangezogen, gezuiverd, verwarmd of gekoeld en vervolgens de zalen ingebracht. Omdat de energie op een efficiënte manier hergebruikt wordt, is het ook nog eens een milieuvriendelijk systeem.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens een kijkje nemen in Hollywoud. U bent van harte welkom!

Het RTL-programma Hallo Holland (onderdeel van Citynews) is in Service Bioscoop Hollywoud geweest om te filmen. Bekijk hier het mooie resultaat.