Bekijk, Beleef & Bewonder


De eyecatcher van de hoek Molenstraat-Heerenstraat is ons opvallend vormgegeven Theatercafé van het Heerenstraat Theater. 
Ons filmtheater beschikt over drie moderne zalen met veel zitcomfort, beenruimte en de nieuwste digitale projectieapparatuur en geluidstechniek. Hierdoor kan je de film beleven zoals het hoort. haarscherp beeld en in alle zalen Dolby 7.1 surround-geluid. Onze 'Van Oscar tot Arthouse'-programmering zorgt ervoor dat er voor elke filmliefhebber van jong tot oud iets te bekijken, te beleven en te bewonderen is.

Behalve films vertonen we ook live opera's, concerten en ballet op het witte doek. Daarnaast zijn onze speciale filmevents van het filmtheater befaamd. Deze variëren van Franse Arthouse-premières, inleidingen tot literaire avonden. En van films met high tea tot speciale première-avonden, zoals bijvoorbeeld de inmiddels roemruchte Ladies Nights. Bovendien is het sfeervolle terras in de zon of het Theatercafé – ook voor niet-filmbezoekers – een heerlijke plek voor het begin of einde van een complete middag of avond uit in de Molenstraat.

Maar het is bij ons niet alleen de film waar het om gaat. We zetten met zijn allen net een stapje verder, we geven graag een persoonlijke tint aan je filmbezoek. We zorgen voor perfecte koffie, verse koeken, goede wijnen en fijn bieren. Dit alles om ervoor te zorgen dat iedereen de perfecte avond of middag uit beleeft.

https://www.heerenstraattheater.nl/ 

Neem contact op