Restaurant, café en bioscoop voor een geslaagd avondje uit in Weert
In het centrum van Weert ligt een fantastische uitgaansgelegenheid: restaurant, café en bioscoop onder één dak. Gotcha! biedt u het perfecte recept voor een geslaagd avondje uit. Al meer dan 25 jaar is Gotcha! een begrip in Weert en omgeving. U kunt bij ons heerlijk dineren in het sfeervolle restaurant, genieten van de verse ingrediënten en verrassende gerechten. Vervolgens laat u zich ontspannen onderuit zakken in de comfortabele stoelen van de bioscoop om te genieten van een goede film. Tot slot kunt u gezellig nakletsen in het café onder het genot van een lekker drankje zoals een goede wijn of ambachtelijk biertje.

Gotcha! in Weert staat bekend om de goede kwaliteit van het restaurant, de gezellige en ongedwongen sfeer in het café en de populaire films in de bioscoop. Iedereen is welkom bij restaurant Gotcha!, jong en oud. Er is voor ieder wat wils. Wij organiseren regelmatig speciale thema-avonden. Ook hebben wij diverse scherp geprijsde arrangementen om een film in de bioscoop te combineren met een diner in het restaurant en of drankje en bittergarnituur in het café. De arrangement zijn er al vanaf € 14,- per persoon. Wij verzorgen de kaartjes van de bioscoop voor u zodat u niet in de rij hoeft te wachten!

Voor meer informatie over de mogelijkheden in het restaurant, café en of de bioscoop van Gotcha! in Weert kunt u contact met ons opnemen.

https://www.gotcha-weert.nl/

Neem contact op