Cinemajestic

Meer dan alleen een bioscoop.


Een bezoek brengen aan Cinemajestic biedt u vele voordelen. De bioscoop beschikt over de nieuwste technieken zoals 3D HFR films en 360 graden geluid, waardoor het lijkt alsof u zich middenin de film bevindt. Hiernaast kunt u heerlijk genieten van een goede film waarbij u goed zicht hebt op het scherm en ook nog eens wordt bediend bij uw stoel. U hoeft bij deze servicebioscoop alleen maar op het knopje te drukken en er komt iemand bij u om uw bestelling op te nemen. Deze wordt dan zo snel mogelijk naar u toe gebracht, zodat u onder het genot van een hapje of drankje de film verder kunt kijken. Naast deze service is er ook een gratis parkeerplaats naast de bioscoop.

Komt u nu vaker dan is een klantenpas zeker handig. U krijgt hier namelijk veel korting op films mee en zelfs op de menukaart. Cinemajestic heeft niet zo maar toegangskaartjes, maar ook verschillende combikaartjes. Met deze kaartjes krijgt u toegang tot de film en daarbij iets extra's, zoals bijvoorbeeld popcorn met een drankje.

De bioscoop organiseert kinderfeestjes, maar heeft ook veel specials voor groot en klein. De VIP-middag voor 55-plussers en kindermiddagen voor de kleintjes. Er zijn heel veel specials. Van ladiesnights tot mannenavonden en van ontbijtvoorstellingen tot filmmarathons. Reserveren kan heel gemakkelijk via de website.

Hebt u een speciale gelegenheid, eindexamenfeest, verjaardagsfeest of iets anders? Dat kan bij Cinemajestic, u kunt het café of de bioscoopzaal huren tegen aantrekkelijke prijzen. Wilt u een uitgebreid buffet bij uw feest, vraag ernaar in de bioscoop.

Niet alleen voor de gewone bezoeker is er veel te beleven, ook op zakelijk gebied is er veel mogelijk. Zo kunt u hier als bedrijf adverteren op het witte doek en ruimte huren om er uw bedrijfsuitje te houden. Genoeg redenen dus om eens een bezoekje te brengen aan Cinemajestic.

https://www.cinemajestic.nl/